Перейти к содержанию

ImportDom Салон Сантехники

Прохожий
  • Публикаций

    21
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные ImportDom Салон Сантехники


  1. В жилом комплексе Місто Квітів открылся новый магазин-плитки, сантехники, смесители, аксессуаров для ванной комнаты. Удобное расположение для жильцов комплекса. Широкий ассортимент продукции  Европейских производителей по доступным ценам. Действует постоянная система скидок. Салон находится в первой секции комплекса по ул. Тираспольская 60, 7 парадное, офис 770, 1й этаж. 


  2.                                                                                          Переваги ванн зі штучного каменю:

    -Ванни з литого мармуру є дуже міцними і стійкими до дії сторонніх чинників. На них практично не залишається подряпин, якщо, звичайно, не робити їх спеціально, наприклад – цвяхом.
    -Ванни, вилиті зі штучного мармуру, не вібрують – вони взагалі є безшумними. Навіть потужний струмінь води практично не видає звуку.

    -Майже всі композитні матеріали, в тому числі і литий мармур, відмінно утримують тепло – такі ванни зберігають воду гарячою на протязі дуже довгого часу.

    -Ванна, виготовлена зі штучного мармуру, відмінно піддається відновлювальним роботам – досить просто усуваються навіть великі вибоїни.

    Виходячи з вищевикладених переваг , якими наділяють подібні вироби виробники, можна зробити тільки один висновок – ці вироби вартують уваги, як у прямому, так і в переносному сенсі.

    І пам’ятайте, на сьогоднішній день ванни з литого мармуру є самими довговічними, стильними й дорогими виробами цього типу. Купуючи їх, ви створюєте комфорт і затишок у вашій ванній кімнаті на довгі роки!

     

     

     

     


  3. Визуализация - неотъемлемая часть любого современного ремонта! Это не просто разукрашенная картинка, а уже готовые точные планы и расчеты. У нас в салоне вы сможете смоделировать ванную комнату своей мечты, ведь так важно каждое утро наслаждаться приятным островком уюта в вашем собственном доме!

    Наши менеджеры помогут вам в выборе плитки, подскажут нюансы укладки и размещении шовности кафеля, что бы вы максимально комфортно ощущали себя в этом месте. Так же помогут определиться с размещением необходимых коммуникаций, сантехники, освещения. Подскажут, какую плитку лучше выбрать при монтировании душевого трапа, или же отдельно стоящей ванны, как и насколько гармонично и уместно будет смотреться тот или другой формат плитки с площадью вашей ванной комнаты. Наполнят вашу ванную комнату сантехникой и мебелью, где каждый вечер вы сможете размышлять в горячей ванне или бодрствовать в прохладном душе.

    Если вы не представляете, как будет выглядеть плитка под бетон, под камень в тандеме с плиткой под дерево, или же плитка под кирпич вместе с плитой большого формата, тогда вам точно к нам! Наши специалисты разработают Вам дизайн ванной комнаты с выбранным Вами материалом абсолютно бесплатно ! Пароль-3D в подарок!!!!!!

    У нас, вы сможете посмотреть, пощупать и выбрать необходимые материалы, которые мы занесем в нашу программу для визуализации, нарисовать план-схему помещения и разместить плитку по вашим желаниям и нашим рекомендациям. Нам важно, что бы вам было уютно и комфортно в уже осуществленном проекте.

    Вы можете увидеть немного проектов которые в последствии будут или были уже реализованы в жилищном комплексе "Город Цветов" .


  4. Дизайн, якість, технології та екологічність. Чотири складові бренду, що лежать в основі виробництва виробів GROHE. Ми встановлюємо найвищі стандарти, щоб забезпечити Вам неперевершене задоволення кожен раз коли Ви вмикаєте змішувач GROHE або приймаєте душ.Результат - позитивні емоції, які Ви відчуваєте кожного разу, коли використовуєте нашу продукцію. І те почуття задоволення, яке відчуваємо ми, коли наша безкомпромісна високі стандарти якості винагороджується.


  5. Ванни radaway - Успішна Польська компанія, яка довела свою якість у багатьох країнах. Ванни  Radaway виготовлені зі 100% листового акрилу (ППМА, так зване акрилове скло), завтовшки 4-5 мм. Виробляється з 1947 р. англійською фірмою Lucite International, яка входить до трійки основних постачальників литого акрилу для виробництва сантехніки на світовому ринку. Серед яких Німецький концерн Plexiglas® і голландський ALTUGLAS. Литий акрил Lucite вигідно відрізняється від інших аналогічних матеріалів.Цей матеріал однорідний всією товщиною, має найвищу поверхневу міцність з усіх видів термопластиків, що забезпечує твердість і міцність поверхні акрилової ванни, стійкість її до стирання і високу хімічну стійкість. Акрил стійкий до впливу води, екологічно безпечний.Ванна має глянсову, непористу поверхню, що перешкоджає розвитку бактерій і бруду. А антибактеріальний захист MICROBAN, додається до речовини акрилового листа та є його складовою частиною на молекулярному рівні, ефективна проти широкого спектра бактерій, грибків і плісняви. Все властивості цього матеріалу підтверджені знаком якості Європейського комітету зі стандартизації — NF стандарту EN 263.

  6. Якісні рушникосушки від компанії LARIS виробляються з високоміцної нержавіючої харчової сталі. Ми пропонуємо солідний вибір моделей полотенцесушителей з водяним підігрівом звичайного класу і серії «Еліт», виробів з електричним підігрівом і комплектів кріплення.
    Надійний полотенцесушитель з нержавіючої сталі ТМ LARIS відповідає всім стандартам. Він може бути підключений до діючих систем водопостачання. При цьому не потрібна особлива кваліфікаційна підготовка майстра, а також використання ексклюзивних деталей.
    Завдяки якості, продукція компанії конкурує з кращими світовими зразками подібної продукції. Застосовуючи у виробництві харчову нержавіючу сталь, компанія гарантує багаторічне використання рушникосушки.
    Ми пропонуємо купити полотенцесушитель з винятковими характеристиками міцності і відмінним дизайном. Застосування високих технологій дозволяє робити точні згини, а зварювання аргоном забезпечує практичність, міцність і непомітність зварних швів.
    Наші рушникосушки з нержавіючої сталі обробляються на спеціальному різьбонарізного обладнанні. Це робить з'єднання практично ідеальними, дозволяючи надійно витримувати будь-який тиск. Якість продукції контролюється в ході перевірочних випробувань, під тиском, в кілька разів перевищує чинне в системах водопостачання.
    Крім того, контролюється якість полірованих поверхонь і швів, рівень безпеки електричних виробів і інші характеристики.
    Компанія LARIS пропонує модельний ряд виробів для сушіння, що нараховує більше 40 найменувань. Наші фахівці запропонують оптимальне дизайнерське рішення рушникосушки з відмінними характеристиками міцності, який обов'язково підійде для будь-якої ванної.

  7. В жилом комплексе Місто Квітів открылся новый магазин-плитки, сантехники, смесители, аксессуаров для ванной комнаты. Удобное расположение для жильцов комплекса. Широкий ассортимент продукции  Европейских производителей по доступным ценам. Действует постоянная система скидок. Салон находится в первой секции комплекса по ул. Тираспольская 60, 7 парадное, офис 770, 1й этаж. Чашка ароматного кофе и хорошее настроение Вас ждут! 

×
×
  • Создать...

Важная информация

Согласен